Lángra lobbant egy Samsung Galaxy S6 edge+

1

Mai bulvárhírünk akár a “Füstbe ment terv” címet is kaphatta volna a híres költemény nyomán. És, hogy mégis mitől égett el fáklyaként egy tavalyi Samsung csúcsmodell? Aki a silány, harmadik féltől származó töltő használatára tippel, csalódni fog.

A mostani lángoló főszereplő egy Samsung Galaxy S6 edge+, ami csak úgy fogta magát, és kigyulladt, mindenféle gyanús előjel nélkül. A sztori egy Reddit felhasználótól ered, aki a történet hitelességét firtatja, bátran tekintse meg az eredeti posztot. Szóval a tulajdonos egyszer csak sistergő hangot hallott, majd füstszagot kezdett érezni. A többi történelem…

Vajon a tükörtojás is megsült volna rajta?

Vajon a tükörtojás is megsült volna rajta?

A mobilt valóban nem a saját töltőjével töltötték, hanem egy Galaxy SIII-hoz valóval, de a floridai Pembrokes Pines-ban székelő Repair Center szerint ennek semmi köze nem volt a sajnálatos esethez. Szerintük a legvalószínűbb ok valamilyen a készülékre gyakorolt fizikai hatás, vagy akkumulátor probléma lehetett.

Samsung-Galaxy-S6-edge-catches-on-fire (2)

Samsung-Galaxy-S6-edge-catches-on-fire (1)

Mielőtt rendszeresítenétek egy poroltót kedvenc Samsung mobilotok mellé, felhívnám a figyelmet az eset egyediségére, illetve arra, hogy a nagy számok törvénye alapján hasonló megtörténik olykor-olykor, de tendenciának hinni az ilyesmit dőreség lenne. Azért ha lehet inkább a macival aludjatok, ne egy okostelefonnal! :)

via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid