Laptopokat szégyenítő RAM és belső tárhely kapacitással érkezik a Redmi K30 5G

0

Vagyis pontosítva annak egy kiszerelése, amely nemrégiben megkapta tanúsítványait a kínai telekommunikációs hivataltól. A Redmi K30 5G mondjuk alapesetben sem egy gyenge gép, hiszen a készülék Qualcomm Snapdragon 765G processzorral, 5G modemmel, valamint a már eddig bejelentett kiadások esetében is akár 8 GB RAM-mal debütált a múlt héten.

A TENAA neve valószínűleg nem ismeretlen senkinek, aki járatos a technológiai világban, különösen az okostelefonokéban. A Kínai Telekommunikációs Hivatal döntésétől függ, hogy egy adott készülék forgalomba kerül a népköztársaság határain belül, avagy sem, a tanúsítványi eljáráshoz tartozó dokumentumok pedig sokszor nyilvánosságra kerülnek, jóval a bemutató előtt leleplezve a legkülönbözőbb márkájú okostelefonokat. Most is ez történt, ugyanis az adatbázisban feltűnt egy olyan Redmi K30 5G variáns, amelynek belsejében 12 GB RAM és 512 GB belső tárhely található. Valljuk be, sokszor középkategóriás laptopokban nincs ennyi rendszermemória és háttértár…

Persze hatalmas belső tároló és brutális RAM kapacitás nélkül is figyelemreméltó készülék a Redmi K30 5G. Kapásból ott van a megjelenítő, ami 6,67 colon kínál Full HD+ felbontást, ráadásul 120 Hz-es képfrissítési rátával, amihez eddig nem volt szerencsénk a kínai brand készülékein. Az előlapi képrögzítő egység sem mindennapi, hiszen két kivágás rejti a duál kamerát a képernyőn, az egyikben 20, a másikban pedig 2 megapixeles érzékelő található, utóbbi természetesen egy mélységszenzor. A hátlapi kamerarendszer is megér egy misét, melynek elsődleges érzékelője egy Sony IMX686, 64 megapixeles felbontással. A szenzor elsőként teszi tiszteletét az okostelefonos világban.

Visszatérve a Redmi K30 5G 12 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel szerelt változatához, egyelőre nem tudni, mikor érkezik, de ha már megkapta az engedélyeket, valószínűleg nem kell sokat várni rá. Előzetes becslések szerint a készülék nagyjából 455 dollárnak megfelelő helyi valutáért lesz kapható. Kíváncsiak vagyunk, vajon ez a kiadás kijut-e a nemzetközi piacra.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid