Leagoo T5c kicsomagolás: filléres középkategóriás mobil 14 nm-es Intel hardverrel

0

Az utóbbi időben igen megszaporodtak a szinte teljesen egyforma specifikációkkal (8 mag, 3 GB RAM, 32 GB ROM) érkező középkategóriás telefonok, amelyek sokszor külsőleg sem térnek el túlzottan egymástól. A Leagoo-nak azonban van egy különleges mobilja, amely hardveresen teljesen egyedülálló jelenleg.

A Leagoo nemrég jelentette be a T5c nevű készülékét, amely egy középkegóriás ár/érték arány bajnoknak tűnik. A filléres mobil egész korrekt hardver kapott, amihez hasonlót eddig csak a jóval drágább telefonoknál láthattunk.

A Leagoo T5c az első okostelefon, amelyet a Spreadtrum SC9853I chipset hajt. Ez az Intel 14 nm-es FinFET gyártástechnológiájára épül, és az 1.8 GHz-es 8 magos processzora az Intel Airmont architektúráját használja, aminek köszönhetően korrekt teljesítmény érhető el alacsony fogyasztás mellett.

A középkategóriás mobil az olcsó ára ellenére sok remek funkcióval bír, kapott például egy szupergyors előlapi ujjlenyomat-olvasót, amivel akár 0.1 másodperc alatt feloldható a készülék, és nem csak a hátlapra, hanem az előlapra is került segédfény.

A gyártó nemrég posztolt egy kicsomagoló videót a Leagoo T5c-ről, érdemes megnézni:

Főbb specifikációk:

  • 14nm Intel x86 Airmont SoC (SC9853I)
  • 5.5 colos Sharp Full HD IPS kijelző
  • Duál hátlapi kamera 13 MP-es Samsung és 2 MP-es OV szenzorral
  • 3050 mAh-s LG akkumulátor 5V/2A-es gyorstöltéssel
  • 3 GB RAM + 32 GB ROM

A Leagoo T5c most csak nettó 99 dollárba kerül a Gearbest weboldalán.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid