Nem lesz LG G7, valami más jön helyette

2

Állítólag az LG komoly változásokat óhajt eszközölni idei felsőkategóriás okostelefonjai között, ami elsősorban a G szériás zászlóshajót érinti. A kérdéses mobil nem az LG G7 nevet fogja kapni, hanem valami mást – ha hihetünk a legújabb értesüléseknek.

Ha minden igaz egy LG munkatárs a Digital Daily nevű sajtóorgánumnak azt nyilatkozta, hogy nem lesz LG G7, a dél-koreai vállalat zászlóshajója ugyanis valamilyen más néven fog piacra kerülni. A G széria eredete egészen 2012-ig nyúlik vissza, az LG Optimus G-ig, amit már az LG G2 követett, egyszerűsített elnevezéssel, Optimus előtag nélkül. Hogy pontosan mi lesz az idei LG nagyágyú neve, az egyelőre még nyitott kérdés, a gyártó bennfentesei sem döntötték el, de az, hogy ezentúl két számjegyet és valamilyen új előtagot használnak bőven benne van a pakliban.

A változás természetesen nem érinti a V szériát, ha valami jó nevet találnak ki az újdonságnak, bár egy LG G70 furán mutatna egy lehetséges V40 mellett. Egyébként a legtöbben azt gondolják, hogy pont ez a nagy számbeli különbség a telefonmodellek neveiben lehet az oka a változtatásnak, hiszen egy LG G7 valami elavult masinát sejtetne egy Samsung Galaxy S9, vagy egy iPhone 8 variáns mellett. Annyira nem nevetséges az indok, hiszen például a Samsung esetében is pont emiatt nem volt Galaxy Note 6, helyette a Note 7-et dobták piacra, nem túl nagy sikerrel, de ez már egy másik történet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid