Elindult az Asus Zenfone 4 Oreo frissítése

0

A tajvani Asus megkezdte a ZE554KL modellszámú Zenfone 4 készülékek Android 8.0 frissítését. A vállalat úgy látszik tartja az ígéretét az új szoftvert illetően, az alábbiakban pedig utánanézünk, pontosan mire is érdemes számítani a telefont birtoklóknak. 

A frissítés a V15.0405.1711.76 verziószámmal érkezik, és egészen pontosan Android 8.0 Oreo rendszert telepít a Zenfone 4 mobilokra, amennyiben a fent említett modellszámú készülékről van szó. A vállalat által közzétett változási napló értelmében olyan újításokra lehet számítani, mint például a még felhasználóbarátabb interfész, háttérben futó appok korlátozása, kép a képben funkció, valamint intelligens szövegkijelölés. Ezek alapján lehet látni, szinte minden Oreo rendszerbe épített jóság benne lesz az adatcsomagban.

A frissítéshez OTA módon lehet hozzájutni, bár természetesen némi idő kell ahhoz, hogy az minden készülékre eljusson. Az Asus szerint legalább egy hét szükséges lesz az elérhetőség széles körűvé tételéhez.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid