Lealázhatja a csúcskategóriát ez az új kínai mobil

1

Nemrégiben napvilágra került, hogy a kínai Vivo két vadonatúj okostelefonon dolgozik, amelyek az X20, illetve az X20 Plus nevet viselhetik. Most pedig bizonyos kiszivárgott prezentációk révén megtudtuk, a X20 neve valójában Xplay 7 lesz, és akadhat néhány félelmetes hardveres jellemzője. 

Hihetetlennek tűnik, de úgy látszik nem két, hanem egyenesen három szenzorból álló hátlapi kamera apparátussal fog hódítani a kínaiak okostelefonja, de ezzel még közel sincs vége a nem mindennapi technológiai bravúroknak.

A kijelző felőli oldalon egy duál kamerakészlet lesz található, ami szintén nem mindennapi. Bár a hátlapi három kamerából álló megoldással is világelső lenne a Vivo Xplay 7, a kijelző is tartalmazni fog egy régóta várt funkciót, amit eddig egyetlen gyártó sem tudott meglépni.

Így van, jól sejtettétek, a megjelenítőbe épített ujjlenyomat-olvasóról van szó, amiről azt hittük, hogy az Apple vagy a Samsunghoz fogja elsőként meglépni, de ezek szerint az ázsiaiak beelőzik őket. Sajnos ezeken kívül azonban semmit nem tudni a Vivo készülőfélben lévő csúcstelefonjáról.

Fehér folt számunkra minden további specifikáció, a várható ár, az elérhetőség, de még a bemutató pontos dátuma is. Mindenesetre ha a fentieknek csak a fele igaz, érdemes lesz követni a kínaiak mobiljának sorsát.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid