Újabb részletek a Sony Xperia XZ1-ről

0

Több mint egy héttel ezelőtt egy lehetséges Sony Xperia XZ1 modell tűnt fel a népszerű és ismert szintetikus tesztalkalmazás, a GeekBench adatbázisában. Sok mindent kitudódott akkor a készüléket illetően, amihez most a mai napon újabb részletek társulnak, mint például a kijelző képátlójának mérete, vagy a kamera felbontása.

Az egy héttel ezelőtti összesítőből kiderült, hogy a telefon belsejében Snapdragon 835 lapkakészlet valamint 4 GB RAM teljesít szolgálatot. A készüléken a tesztelés során Android 7.1.1 Nougat rendszer futott.

A fentiekhez lesz adalék a GFXBench listázása, amiből elsőnek kiderül, hogy a Sony Xperia XZ1 két modellszámot is viselni fog: G8341 lesz az egyik, és G8342 lesz a másik. Az utóbbi valószínűleg a duál SIM-es változat lehet.

A benchmark eredmények szerint a kijelző 5.1 colos lesz, amelyen 1080p felbontásban virítanak majd a tartalmak. Egyébként a belső tárhely kapacitása 64 GB, a grafikus gyorsítást pedig egy Adreno 540 GPU végzi. Az elsődleges kamera felbontása 19 megapixeles lesz, a frontoldalon ehhez képest egy 13 megapixeles szenzor található.

Ami igazán érdekes lehet az az, hogy a korábbi szintetikus teszteredmények szerint Android 7.1.1 futott a készüléken, de az újabb adatok alapján már Android 8.0 lehet a Sony telefonján. Ez arra enged következtetni, hogy már gyárilag az új Androiddal érkezik majd a gyártó csúcsmodellje.

Jelenleg nem tudjuk, hogy mikor lesz a Sony Xperia XZ1 bemutatója, de a jelek erősen arra mutatnak, hogy a berlini IFA kiállításon debütál majd a szerkezet, augusztus legvégén vagy esetleg szeptember elején.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid