Lebukott a Lenovo Vibe Z3 Pro

0

A Weibo oldalán bukott le a Lenovo új, félelmetes specifikációkkal rendelkező csúcsmodellje, a Vibe Z3 Pro. A készülék gyönyörű szép prémium házat kapott, amelyet valószínűleg már a márciusi MWC-n közelebbről is megcsodálhat a nagyérdemű.

Aki esetleg nem tudná, a Weibo Kína egyik legnépszerűbb közösségi oldala. Ide kerültek fel a fotók az új mobilról, illetve itt vált nyilvánossá a Vibe Z3 Pro összes specifikációja, amelyek láttán még a legkritikusabb okostelefon rajongók is elismerően biccenthetnek. A készülék háza üveg és fém ötvözete, a minőségi anyaghasználat tehát adott.

Lenovo Vibe Z3 Pro 2

A Lenovo csúcsragadozóját a processzorok aktuális fenegyereke, a Snapdragon 810 működteti, amelyhez nem kevesebb, mint 4 GB RAM-ot szereltek a kínai mérnökök. A 64 GB-os belső tárhely valószínűleg még az extrémebb igényeket is kielégíti, és mivel a széria korábbi darabja rendelkezett microSD slottal, így okkal gondolhatjuk, hogy ez a plusz funkció ezúttal sem maradt ki.

Lenovo Vibe Z3 Pro 1

Ennek a vasnak nem hiszem, hogy megkottyanna az 5.5 hüvelykes QHD panel pixeljeinek a mozgatása, bár az igazán nagy kijelzők szerelmeseinek kicsit visszalépésnek tűnhet ez a méret, főleg az előd 6 colos képátlójához képest.

Lenovo Vibe Z3 Pro 3 5

Az akkumulátor mérete is zsugorodott: 4000 mAh helyett ezúttal csupán 3400 mAh-val kell beérnünk, de azért ez sem számít annyira kevésnek. A képrögzítő apparátus paraméterei is jól festenek papíron, a hátlapi modul 16 megapixeles képeket lő, teszi mindezt optikai képstabilizátor és lézeres fókuszálás segítségével. Ilyen vasra a legfrissebb szoftver való, és a Lenovo nem okoz ezen a téren sem csalódást, ugyanis a Vibe Z3 Pro-n az Android legaktuálisabb verziója, az 5.0 Lollipop fut már gyárilag. Ahogy a cikk elején említettem, a mobil hivatalos bejelentése a márciusi MWC-n várható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid