Lebukott a Samsung Galaxy Grand 3

0

Szinte minden fontos információ kiszivárgott a Samsung legújabb középkategóriás phabletjéről, a Galaxy Grand 3-ról. A koreai gyártó igyekszik komolyabban venni a középkategóriát is, hiszen ebben a szegmensben jelentős hátrányba került, főleg az ázsiai piacokon, ahol a vásárlók szívesebben fordulnak a kínai brandek megoldásai felé. A Samsung minden szinten igyekszik támadásba lendülni, ennek a törekvésnek a gyümölcse a most lebukott nagy kijelzős készülék is.

Amíg a Sony inkább feladja a közép és belépőszintet, és elkezd keményen a prémium kategóriára fókuszálni, addig a Samsung most lefelé szándékozik terjeszkedni, és még változatosabb palettát szeretne felmutatni a kevésbé vastag pénztárcájúaknak. A Grand 2 utódja egy 5.5 hüvelykes 1280×720 felbontású kijelzőt, 1.5 GB operatív memóriát és 16 GB belső tárhelyet kapott, a masina lelke pedig egy négymagos, 64 bites Qualcomm Snapdragon 410 lesz, Adreno 306 grafikus gyorsítóval. A készüléken Android 4.4.4 KitKat fut majd gyárilag. A hátlapi kameráról annyit tudni, hogy 12 megapixeles lesz, és Full HD-ban képes videofelvételeket rögzíteni.

galaxy-grand-3-benchmark

Bármi újdonság is bukkan fel a készülékről – várható megjelenés, ár stb – azonal tudatni fogjuk Veletek. Nektek eddig hogy tetszik? Ti megvennétek? Mennyit adnátok egy ilyen telefonért? Várjuk véleményetek kommentben!

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid