November 19-én debütál a Meizu MX4 Pro!

1

Az olvasók között biztosan akadnak szép számmal olyanok, akiknek kínai telefonjuk van, nekik – és a soraikat erősítő Meizu rajongóknak – lesz különösen érdekes az a november 19-ei esemény, amin bemutatják a gyártó legújabb készülékét, a Meizu Mx4 Pro-t. A mobilról már számos pletyka felröppent, de hogy ezek mögött mi a valós tartalom, az pár hét múlva végre kiderül.

Nem is olyan nagyon régen szivárogtak ki az új készülék adatai, erről már mi is beszámoltunk: de az akkor felsoroltakat érdemes volt fenntartásokkal kezelni. A jelen állás szerint a következőkre számíthatunk: 5.5 hüvelykes 2560×1440 felbontású kijelző, Exynos 5 Octa processzor, 3 GB RAM, illetve 20.7 megapixeles kameramodul, ami képes lesz 4K-ban rögzíteni a mozgóképet. Mindezért várhatóan 2999 jüant, azaz 120 ezer forintot fog kérni a Meizu.

Meizu Event

Nektek hogyan tetszene egy telefon ezekkel a specifikációkkal és árral? Várjátok már az MX4 Pro-t? Megvásárolnátok ezt a készüléket? Bármi is legyen a véleményetek, ne habozzatok azt megosztani velünk egy komment formájában!

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid