Note 2-ből Note 4 varázsolható egy ROM segítségével!

1

Azon morfondíroztál, hogy ideje lenne lecserélni a Galaxy Note 2 mobilodat, mert az újabbakon klassz funkciók vannak, amikről nem akarsz lemaradni? Mielőtt váltanál – amiről persze nem akarunk lebeszélni – azért még fusd át ezt a cikket. Egy csapatnyi hozzáértő fejlesztő ugyanis olyan ROM-ot készített (Android 4.4.4 KitKat alapokon), ami elhozza a Note 2-re azokat a funkciókat, amelyek eredetileg a Note 4-hez készültek.

Az Electron Team nevű fejlesztőgárda kezének munkáját dícséri a DN4 ROM (Ditto Note 4, azaz dettó olyan mint a Note 4), amibe sikerült a csapatnak egy rakás Note 4-hez köthető funkciót portolni. Ezek között megtalálható az Ultra Power Saving Mode (ez egy energiagazdálkodási lehetőség), az új Air Commands (S Pennel kapcsolatos új lehetőségek, és igen, köztük van a Smart Select is), a Flipboard szerű baloldali képernyő, és még egy csomó más is. Minden más, beleértve a felhasználói felületet, és a stock Samsung alkalmazásokat (Óra, Tárcsázó, Üzenetek stb.).

http://www.youtube.com/watch?v=V3RPWVuDWUA

Mielőtt belevetnéd magad a custom ROM installálás örömeibe, azért érdemes számba venni, hogy a DN4 telepítése egy igen komoly beavatkozás, és csak azoknak javallott, akik tudják, hogy mit csinálnak. Elronthatod a készülékedet, ha háttértudás nélkül vágsz neki a telepítésének. Először is rootolnod kell a mobilt, aztán flashelned kell egy eltérő bootloadert, és biztonsági mentést kell csinálnod mielőtt egyáltalán nekivágnál. Ha a fenti kifejezések kínainak hangzanak a számodra, akkor inkább hagyd az egészet – ezt javasolja forrásunk, és mi is.

Ha azonban mégis belevágnál itt mindent megtalálsz amire szükséged lehet.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid