Lebukott az Asus Zenfone 3 Zoom

0

A kínai telekommunikációs iroda tanúsítványt adott egy vadonatúj készüléknek, ami egészen pontosan az Asus terméke, és a Z01HDA kódnevet viseli. A középkategóriás szerkezet egyéb források szerint a Zenfone 3 Zoom lehet. Lássuk mit tud!

Az Asus Zenfone 3 család következő tagját egy Qualcomm Snapdragon 625 lapkakészletet hajtja, ami egy 5.5 colos Full HD megjelenítő takarásában húzódik meg. Rendszermemóriából kiszereléstől függően 2, 3 vagy 4 GB-ot kapunk, míg ehhez mérten a belső tárol kapacitása lehet 16, 32, illetve 64 GB. Bár a közzétett képeken egyértelműen látni a dupla hátlapi kamerát, a TENAA listázása csak egy 16 megapixeles szenzort említ. A Bluetooth SIG tanúsítvány értelmében azonban egy 12.2, valamint egy 13 megapixeles egység virít majd a készülék hátlapján. Egyébként az utóbbi dokumentumból tudjuk, hogy a termék végleges neve Zenfone 3 Zoom lesz, ami az optikai zoomra utalhat (minden bizonnyal egy az iPhone 7 Plus-hoz hasonló megoldásról van szó).

zenfone-3-zoom

Akárhogy is, az előlapi kamera 13 megapixeles, ami már önmagában elég kedvező a szelfiket készítők számára. A készüléken Android 6.0 Marshmallow rendszer fut, mindaddig, amíg a belül található 4850 milliamperórás telep meg nem adja magát. Említésre méltó a hátoldalra szerelt ujjlenyomat-olvasó is. A telefonnak 154.3×77×7.99 mm-es dimenziói vannak, mérlegre helyezve pedig 170 grammot jelezne a műszer. A mobilt fekete (Navy Black), ezüst (New Crafts Silver) és arany (Luxury Gold) színekben lehet majd beszerezni. Az elérhetőségről, valamint az árakról még pletyka szinten sem hallani egyelőre semmit.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid