Okostelefon kiegészítők az utak szerelmeseinek

1

Mit nyújtanak számodra az autós kiegészítők? Ha tapasztalt okostelefon használó vagy, már biztosan rájöttél, hogy nem csak a telefonod kényelmes használatához járulnak hozzá, hanem annak jó pár funkcióját csak ezekkel tudod igazán kihasználni.

A telefonok alkalmazásai segítenek neked az élet minden területén, otthon, a munkahelyen, de akár a kettő között, utazás alatt is. Hallgathatsz róla zenét a reggeli dugóban, hogy gyorsabban teljen a rostokolással töltött idő, egy hosszabb út során használhatod GPS-ként, vagy akár kihangosítóként is.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a telefonodat vezetés közben a kezedben tartani nem csak szabályellenes, hanem életveszélyes is. Jobb esetben egy büntetéssel megúszod, rosszabb esetben karambolt okozol. Ezek elkerülésében segítenek az autós kiegészítők. Lássuk azokat, amelyekkel nem csak kényelmesebbé, de biztonságosabbá is teheted az utad.

Spigen Stealth univerzális autós tartó

A Spigen Stealth teljesen új formavilágot hoz az autós tartók világába. Fogadni mernénk, hogy ilyennel még nem találkoztál. A kívülről tényleg szokatlan Stealth dizájnja visszafogott, kinézetét a sötétebb színvilág uralja. Az autós tartó kompakt kivitelű, ennek ellenére nem okozott gondot a nagyobb telefonok beleillesztése sem, mint például a Galaxy Note 4.

stealth_detail06_gps_1024x1024_1

A különlegességnek azonban ára van, a telefont csak fekvő helyzetben tudod belehelyezni, és nem forgatható, azaz nem lehet minden szögből tökéletesen belátni a kijelzőjét. Viszont az elhelyezése roppant egyszerű, csak rá kell tapasztanod az autód azon részére, ahol kényelmesnek találod. Ezután nincs más dolgod vele, minthogy belehelyezd a készüléked, és már használhatod is. A belülről rugalmas párnával ellátott autós okostelefontartó nem nyomja a telefont, és a hosszantartó használata sem okoz semmilyen kárt a készülékednek.

Ha megfogott a Spigen Stealth újító formavilága, erre a linkre kattintva tudod megrendelni.

iOttie Easy One Touch 3 Universal Car Mount

Az iOttie autós tartója az egyik legkedveltebb termék a kategóriában. Habár semmiképpen sem mondanánk túlméretezettnek, mégsem nevezhető kompaktnak. Ellenben nincs is rá szüksége, hiszen nagyon jól néz ki, így nem hogy elrejteni nem akarod, hanem az autód díszeként is funkcionálhat majd. Az Easy One Touch minőségi alapanyagból készült, tényleg nagyon masszív szerkezetű, a telefont is magabiztosan tartja, nem kellett arra figyelned, hogy mennyire erősen nyomtunk rá a kijelzőre. Összerakása nem igényel eget rengető szaktudást, csupán három elemet kell összeilleszteni, és már használhatod is.

autos-tarto

Az autó műszerfalához ragadós zselépárna segítségével tapad, ami hosszú használat után lemosható, és utána újra feltapasztható. A Stealth autós tartóval ellentétben, az iOttie terméke bármerre forgatható, azaz nem kell majd izegned-mozognod vezetés közben azért, hogy lásd a telefonod képernyőjét. Sőt, még a lába is teleszkópos, így tényleg minden irányba fordíthatod, úgy, hogy neked a legkényelmesebb legyen. Az iOttie autós tartó állíthatósága megengedi, hogy a legnagyobb méretű okostelefonokat, akár tokban is bele tudd helyezni.

Az iOttie Easy One Touch 3 Universal autós tartó kényelmet ezen a linken tudod megvásárolni.

Baseus Magnetic Car Holder

A Baseus Magnetic Car Holder az egyik legkisebb autós tartó. Apró mérete azonban nincs összefüggésben a minőségével, tesztelés során meglepődtünk, mennyire strapabíró ez a kisméretű kiegészítő. Ráadásul ennél egyszerűbben ezt sem lehetne már felhelyezni, csupán annyi a dolgod, hogy letapasztod az autód azon részére, ahol a telefonodat tartani szeretnéd. Ezután felragasztod a készüléked hátlapjára – vagy becsúsztatod a telefon és tok közé a mágneses elemet -, és használhatod is.

baseusmagneticmountholderbanner_578de99dc7e30

A Spigen Stealth-el szemben akad még egy jó tulajdonsága – amíg az fixen tartja a telefont – ennek teteje elforgatható, így nem kell alkalmazkodnod a kiegészítőhöz, bárhonnan belátod a telefonod kijelzőjét. Minőségi alumínium alapanyaga visszafogott dizájnt tükröz, amely bármely okostelefonnal jól mutat. Köszönhetően az erős mágneses tartónak, nem takarja el semmi a készüléked oldalsó gombjait, a bemeneti csatlakozásait, így szabadon használhatod azokat is, például töltheted a készüléked vezetés közben.

További infókat szeretnél megtudni a Baseus Magnetic Car Holder kompakt autós tartóról, vagy azonnal megvásárolnád? Kattints erre a linkre!

Compact Car Charger Kuel P12Q/C Dual

És ha már az autós töltőknél tartottunk, szeretnénk neked bemutatni a kedvencünket. Nagyobb utazások során könnyen lemerülhet a készüléked, hiszen az olyan appok használata, mint a Google Maps, Waze, vagy maga a Bluetooth, amivel összekötöd a telefonod a hangszórókkal, nagyon sok energiát vesznek igénybe. Ezért nélkülözhetetlen a telefonod mellé egy autós töltő. Ha már keresel egyet, mi a legjobbat ajánljuk.

sgp-p12q-c-dual-car-charger-4

Miben különbözik a Spigen Compact Car Charger Kuel szivartöltő egy átlagos autós töltőtől? Legszembetűnőbb különbsége az elején található 2 USB csatlakozó bemenet. Azaz egyszerre két készüléket is tudsz tölteni róla, így nem kell majd azon harcolnotok a pároddal, hogy kinek a telefonja bírja tovább. Az USB-ket körbeölelő kék LED világítás abban segít, hogyha éjszaka utazol, sikerüljön megtalálnod az USB nyílásokat plusz fény nélkül is. Emellett a Spigen minőségi anyaga azt sugallja, hogy hosszú ideig nem kell majd új töltő után nézned.

Ha nem szeretnéd, hogy lemerüljön egy-egy hosszabb úton a telefonod, kattints erre a linkre a Compact Car Charger autós töltőért.

Láthatod tehát, hogy számos lehetőséged van válogatni. Ezek a termékek nem csak kényelmet varázsolnak az autódba, de valóban az életed részévé is válnak egy idő után, amikről később már nem fogsz tudni lemondani. A te dolgod csak az, hogy megtaláld a számodra, vagy egy ismerősöd számára az ideális választást és használd őket biztonsággal.

via Smart Clinic

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid