Lebukott a duál kamerás Gionee S10

0

A Gionee legutóbb önfotózásra kiélezett okostelefonokkal kedvezett nekünk, de alig két hónap elteltével máris egy újabb mobilról adhatunk hírt. A Gionee S10 a TENAA adatbázisában tűnt fel, így kaptunk némi rálátást a specifikációira és a kinézetére. 

A kínaiak mobilja 5.5 hüvelykes Full HD kijelzőn keresztül jeleníti meg a tartalmakat, a konstrukció lelke pedig egy nyolcmagos processzor, amelynek órajele 2.0 GHz (a pontos típus még nem derült ki).

A rendszermemória 4 GB-os, míg a háttértár 64 GB, ám ha netán ez utóbbi mégis szűkösnek bizonyulna, egy 128 GB-os micro SD kártyával bármikor megtoldhatjuk.

A mobiltelefonon Android 7.0 fut, de valószínűleg Amigo OS 4.0 felülettel lesz öltöztetve, ami ugyebár a gyártó saját fejlesztése. A hátlapon két 13 megapixeles érzékelőből álló duál kamerakiépítés található, míg a kijelző felől egy 16 megapixeles szenzort mozgósíthatunk önfotózási célzattal.

Ha már frontoldal, a home gomb egy ujjlenyomat-olvasót is magában foglal, így az extra biztonság is opció az ázsiai modell esetében. A telefont kétféle színben lehet majd kapni, szürkében és aranyban.

Sajnos egyelőre nem tudni semmit arról, hogy mikortól, és mennyiért lesz a készülék kapható, de ha már itt pózol a TENAA oldalán, úgy a válaszokra sem kell sokat várni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid