Tesztelték az új mobilt, amit az Android atyja álmodott meg

1

Andy Rubin, akit az Android atyjának is szokás nevezni, pár éve otthagyta a Google-t, új céget alapított, és most egy nagyon érdekes csúcsmobilon dolgozik a munkatársaival. Nemrég le is bukott a szóban forgó készülék, és sok érdekes részlet derült ki róla.

Az új csúcsmobilról eddig olyan pletykákat hallhattunk, miszerint káva nélküli, nyomásérzékeny kijelzővel jön, és az iPhone-oknak, illetve a Google Pixel mobiloknak lesz a közvetlen vetélytársa – árban is. Az alábbi előzetes képet maga Andy Rubin tette közzé:

Most pedig feltűnt egy Essential FIH-PM1 nevű mobil a GFXBench adatbázisában. Andy Rubin új vállalatát Essential Products-nak hívják, tehát nem kérdés, hogy a korábban említett mobil prototípusáról van szó.

A pletykák szerint a készülék kijelzője 5.5 colos lesz (ebben a tesztprogramok sokszor tévednek), a felbontás pedig QHD. Az adatlap alapján a meghajtásról a Snapdragon 835 gondoskodik, mégpedig 4 GB RAM társaságában. A kamerákról is kaptunk némi infót, ezek 12 és 8 megapixelesek lesznek.

Andy Rubin új androidos csúcstelefonja valamikor a nyáron kerülhet bemutatásra, mi már nagyon várjuk!

via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid