Lebukott a ZTE Blade V9

0

A ZTE tavaly saját maga szivárogtatta ki érkező okostelefonját, a Blade V9-et, és a legfrissebb pletykák szerint a mobil az idei Mobile World Congress-en hivatalossá is válik. A telefon egy megfizethető 18:9-es képernyős, a Blade szériához méltó, kellemesen felszerelt középkategóriás masina lesz.

A ZTE első 18:9 képarányú mobiljáról van most szó, a megjelenítő 5.7 colos lesz 2160×1080 pixeles felbontással, ám ez esetben AMOLED helyett LCD panellal dolgoztak a cég mérnökei és munkásai. A burkolat alatt egy Qualcomm Snapdragon 450 lapkakészlet diktálja az iramot, melyhez kiszereléstől függően 2, 3, avagy 4 GB RAM-ot tettek a szakavatott kezek. Ugyanígy a belső tárhely lehet 16, 32 és 64 GB is, a hibrid SIM aljzatnak köszönhetően pedig a bővítés sem elképzelhetetlen.

A hátlapon nem meglepő módon duál kamerakészlet található, 16 megapixeles autófókuszos. valamint egy 5 megapixeles fix fókuszos érzékelővel. A rekeszérték f/1.8, az előlapon pedig egy 13 megapixeles szenzor található, ezúttal csak magányosan. A 3.5 mm-es jack aljzatról szerencsére nem kell lemondani, és a 3200 milliamperórás telep is tisztességes üzemidővel kecsegtet. A hátlap említésre méltó érdekessége még az ujjlenyomat-olvasó. A telefon üveg, illetve fémházát kérhetjük feketében és arany színben, a különféle kiszerelések árai viszont egyelőre még nem ismertek.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid