Lefotózták a Google hajlítható mobilját a New York-i metrón

0

A Google nem igazán védi jól a prototípusokat, volt olyan, hogy az adott készülék már fent volt a Facebook Marketplace kínálatában, pedig még meg sem jelent, a Pixel Watchot egy étteremben hagyták el, és így tovább. Cikkünk főhőse nem járt ennyire szerencsétlenül, mindössze valaki lefotózta hátulról a New York-i metrón, ahogyan a vállalat hajlítható mobilját, a Google Pixel Foldot nyomkodja.

Az itt látható képeket egy Reddit-felhasználó tette közzé, állítása szerint éppen egy Google-alkalmazottat kapott rajta a Pixel Folddal a kezében. A fotók közül igazából csak egy sikerült vállalhatóra, a többi eléggé homályos, de azért ki lehet venni valamit a telefon külső képernyőjéből.

A legfrissebb értesülések szerint a Google hajlítható mobilja valami olyasmi kialakítást fog kapni, mint amilyet az Oppo Find N2 esetében alkalmaztak, ami kompakt külső képernyőt és méretes, hajlítható megjelenítőt jelent. Az előzetes információk alapján a Google Pixel Fold 7,57 hüvelykes hajlítható belső, valamint egy 5,78 colos külső kijelzővel lesz felszerelve, mindkettő a Samsung Display gyártmánya.

Előzetes render

A telefon belsejében állítólag 4700 mAh kapacitású akkumulátor lesz, meghajtásáért pedig vélhetően egy házon belül fejlesztett Tensor lapkakészlet felel majd, de hogy pontosan melyik generáció, az egyelőre még rejtély. A hajlítható mobil állítólag a harmadik negyedévben jut el a tömeggyártás fázisáig, és ha egyszer végre piacra kerül, akár 1800 dollárt is elkérhetnek érte. Reméljük ez a szóbeszéd nem megalapozott, mert egy eléggé borsos, cirka 650 ezer forintos összeget jelentene. Akárhogy is, a Google Pixel Fold bejelentésének legvalószínűbb időpontja és helye a május 10-én megrendezésre kerülő éves I/O konferencia.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid