Lefuttatták a Geekbench tesztet a Sony Xperia Z4-en

0

Nyár előtt nem biztos, hogy a Sony bemutatja legújabb zászlóshajóját, az Xperia Z4-et. Ennek ellenére lehetséges, hogy a Geekbench tesztet lefuttatták a készüléken, aminek természetesen nyomai maradtak a benchmark program honlapján. Az ott látható adatokból pedig, még ha homályosan is, de kirajzolódik előttünk az új csúcsmodell képe.

A népszerű szintetikus teszt weboldalán egy titokzatos Sony okosmobil tűnt fel, amin Android 5.0.2 Lollipop fut, és egy nyolcmagos Qualcomm processzor hajtja, az MSM88994, ami nem más, mint a Snapdragon 810.

Sony-Xperia-Z4-alleged-benchmark

A chipgyártó egyébként korábban már megerősítette, hogy a Sony készülékeiben is találkozunk majd a vállalat legújabb processzorával, és valószínűleg a Z4 lesz az első a sorban. Ezért meri a forrásunk (és mi is) azt gondolni, hogy a szóban forgó rejtélyes készülék a Sony Xperia Z4.

A Geekbench oldala szerint a mobilban 3 GB RAM teljesít majd szolgálatot, ami nem kevés, de talán egy kicsit csalódás lehet azok számára, akik 4 GB-tal képzelték el az új zászlóshajót. Ha hihetünk a korábbi pletykáknak, a csúcsmodell két változatban is napvilágot láthat majd: az egyiknek egy QHD (1440×2560) felbontású, míg a másiknak egy Full HD-s (1920×1080) megjelenítője lesz. Utóbbi nyilvánvalóan jobb üzemidőt produkál majd, és sokkal jobb választás lesz azok számára, akik szerint a nagyobb felbontás nem jár valóban észlelhető előnyökkel, és inkább azt szeretnék, ha mobiljuk sokáig bírná szusszal.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid