Gionee Elife S7 – új szupervékony 64 bites mobil jön

0

A kínai gyártó elsősorban a vékonysági rekordot megdöntő készüléke, az Elife S5.1 miatt vált híressé, de aki követi az írásainkat tudja, hogy a vállalat sok más figyelemreméltó termékkel rendelkezik. Ilyen lesz a még hivatalosan be nem jelentett Elife S7 is, amit a Kínai Telekommunikációs Hivatal oldala buktatott le.

A pletykákkal ellentétben a mobil vastagabb lesz, mint 4.6 mm, persze azért a frissen felfedett 148.8x72x5.5 mm-es dimenzióival még bőven belefér majd az ultravékony kategóriába, ráadásul meglehetősen könnyű is a lesz a maga 126.5 grammos súlyával.

A hardveres komponensek alapján a készüléknek nem lesz gondja az Android 4.4.4 futtatásával: nyolcmagos MediaTek MT6752 chipset, 2 GB RAM, 16 GB bővíthető háttértár, 13 megapixeles elsődleges, 8 megapixeles előlapi kamera és LTE modem. Nem esett még szó a kijelzőről, ami 5.2 hüvelykes és Full HD felbontású lesz.

A Gionee Elife S7 ára és megjelenési ideje még nem ismert, de minden bizonnyal hamarosan hivatalosan is bemutatkozik az újdonság.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid