Legyél te is Pokémon mester! – Április 1. a Google-nél

1

Már megszokhattuk a Google-től, hogy igazán ötletes dolgokat talál ki április 1-je alkalmából, és most sincs ez másként! 

Nemrég egy olyan új Google Maps funkció került bejelentésre, ami a kalandvágyók figyelmét ragadja meg. A “Pokémon Challenge” keretében az a feladatunk, hogy minél több Pokémont találjunk meg és gyűjtsünk be. Ez nem egy egyszerű feladat mivel a legkülönbözőbb helyeken fordulnak meg, amik sokszor nagyon nehezen elérhetőek. Ráadásul a Pokémonok nem adják könnyen magukat! :)

Mindez egyébként a kiterjesztett valóság révén válik lehetővé, amivel a mobilunk kijelzőjén a valódi dolgok kiegészülnek a szebbnél szebb, 3D figurákkal.

És most jön a valóság! Tényleg lehet Pokémonokat gyűjteni a Google Maps segítségével, de kicsit egyszerűbben a fentebb leírtaknál. A keresőmezőbe kattintva, rögön alatta megjelenik kék színnel egy Pokélabda jele a “Press start” felirattal, és erre kattintva indulhat a játék. A térképen szétszórva találunk különböző Pokémonokat, amikből összesen 150 féle van. Ezeket egy gombnyomásra be tudjuk gyűjteni. Próbáljátok ki! :)

Screenshot_2014-04-01-18-50-34 Screenshot_2014-04-01-18-50-51Screenshot_2014-04-01-18-49-06

Engadget

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid