Okoskesztyűt készít a Samsung és a HTC is!

1

Hallottunk már okosszemüvegekről és okosórákról is, de jelek szerint az okoskesztyű lehet az idei év slágere. Egymástól függetlenül két nagy gyártó is egy ilyen eszközt jelentett be, ami már jelent valamit!

A HTC okoskesztyűje a Gluuve Beta nevet viseli, és arra tervezték, hogy az új HTC One (M8) csúcskészülékkel szinkronban tudjon működni. Az új kesztyű egyik nagy előnye, hogy sokat javít az M8 kamerás képességein, mivel nem kevesebb, mint 87.2 megapixeles felbontású képeket készíthetünk vele.

HTC Gluuv

Nagy sikert arathat a készülék, mivel rendkívül divatos a 80-as éveket idéző megjelenése. Ráadásul a hírek szerint holografikus megjelenítésre is képes lehet majd, ami eddig elképzelhetetlen volt.

Samsung-Fingers_Header-Image

A Samsung Fingers egész hasonló az előzőhöz, de azért vannak különbségek. Nagy újítás például a forradalmian új, 3 colos hajlékony Super Emo-LED kijelző, ami a kesztyű tenyérrészében foglal helyet. Ezen kívül van még 4GB RAM és 32GB-os háttértár is, amivel kenterbe veri még a legújabb csúcsmobilokat is!

HandGesturesAprilFoolsDay

Nagyon hasznos lehet, hogy a vezérlés ujjmozdulatokkal is megoldható, azaz nem kell gombokat, vagy a kijelzőt nyomkodni egy hívás indításához vagy felvételéhez. A Samsung új készüléke több változatban is kapható lesz még idén! Persze ezt ne higgyétek el, csak áprilisi tréfa. ;)

Samsung-Fingers_Variations

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid