Leleplezték a belépőszintű Honor 7A-t

0

A Huawei csapata bemutatta az almárka legújabb okostelefonját, a Honor 7A-t. Lényegében egy megfizethető, alsóházas okostelefonról van szó, amelynek árcéduláján kiszereléstől függően 130 vagy 160 dollár áll. A mobil értékesítése már elindult különféle kínai online forgalmazóknál, mi pedig összeszedjük manapság mit is lehet kapni ennyiért, Honor logóval a hátlapon. 

A kétféle kiszerelés természetesen belső tárhelyben valamint RAM mennyiségen különbözik: az olcsóbbik változatban 2 GB operatív memória, valamint 32 GB háttértár található, míg a drágábbik verzió 3 GB RAM-mal és szintén 32 GB belső tárhellyel érkezik.

A mobilnak 5.7 colos kijelzője van 720×1440 pixellel, ami talán azért nem annyira gáz, mert komolyabb felbontás mellett lehet elvérezne a Snapdragon 430 chipset grafikus gyorsítója. A hátlapon viszont ujjlenyomat-olvasó is található, így erről már ebben az árkategóriában sem feltétlenül kell lemondani. Sőt, az Android Oreo rendszerről sem.

A már említett hátsó oldalon duál kamerakészlet van, 13 megapixeles elsődleges érzékelővel, valamint egy 2 megapixeles másodlagossal, és vannak mesterséges intelligencia által biztosított opciók, illetve bokeh effektus is. A szelfizésre vágyók kedvéért az előlapi 8 megapixeles szenzor még LED villanót is kapott, a kamera ráadásul arcalapú kijelzőfeloldásra is használható. Az akkumulátor kapacitása 3000 milliamperóra, azonban nincs szó gyorstöltési opcióról.

A duál SIM támogatással bíró készüléknek külön slotja van memóriakártyákhoz, így tárhely bővítés esetén nem kell lemondani az extra hálózati opciókról. Nem maradt el a 3.5 mm-es jack, sőt, az FM rádió sem (!), ami manapság már a csúcstelefonokba sem kerül bele valamiért. A mobil fekete, arany és kék árnyalatokban kapható.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid