Lenovo X18 – Cseppálló Bluetooth fülhallgató 7 ezer Ft alatt!

0

A Lenovo egy vadonatúj vezeték nélküli fülhallgatót dobott piacra, ami talán nem találja fel újra a spanyolviaszt, viszont olcsón kínálja azt, amit korábban leginkább csak a drágább eszközök tudtak. Bluetooth 5.0 modem, érintés alapú vezérlés és a virtuális asszisztensek támogatása mindössze pár ezer forintért.

A Lenovo X18 vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 20,99 dolláros áron rendelhető, ami magyar pénzben körülbelül 6 500 forintot jelent. További műszaki jellemzők és megrendelési lehetőség ezen a linken!

Külső

A Lenovo X18 néven forgalomba került készülék némileg ellenáll a víznek és a pornak, egészen pontosan az IPX4 minősítésnek megfelelően. A füleseken érintésérzékeny felületeket találni, ezekkel lehet irányítani a párosított eszközt, és ezúttal is jár melléjük egy töltésre is alkalmas dobozka, amiben egy 300 mAh kapacitású akkumulátor található, erről még fogunk beszélni.

A termék fehér és fekete színekben rendelhető. A Lenovo X18 fülhallgatók mindössze 4,9 grammot nyomnak.

Hardver és funkciók

A készülék egyik fontos összetevője a Bluetooth 5.0 chip, a maximális hatótávolság 10 méter, a szabványnak köszönhetően egészen csekély a késleltetés, és a fogyasztásnak is jót tesz ez a technológia. A párosítás folyamata rendkívül egyszerű, kiveszed a füleseket, azok pedig automatikusan kapcsolódnak. A Lenovo X18 nem válogatós, bármilyen Android vagy iOS rendszerű eszközzel képes együttműködni.

Természetesen nem csupán zenét hallgatni, de telefonálni is lehet az aprósággal, mivel az rendelkezik beépített mikrofonnal, sőt, a készülék segítségével a mobilunk virtuális asszisztense is megidézhető.

Üzemidő

A Lenovo X18 füleseinek belsejében 40 mAh kapacitású aksik vannak, ezekkel az üzemidő nagyjából 4 órás lehet, viszont kapunk egy 300 mAh-s powerbankkal felvértezett tárolót, amivel az akár 24 órás működés is lehetséges.

A Lenovo X18 vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 20,99 dolláros áron rendelhető, ami magyar pénzben körülbelül 6 500 forintot jelent. További műszaki jellemzők és megrendelési lehetőségek ezen a linken!

Mint mindig, most is akadnak más akciós termékek a TomTop kínálatában, és mivel nem szeretnénk, hogy lemaradjatok róluk, az alábbiakban mutatunk párat:

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid