Xiaomi Mi Band 4C – Filléres áron a Redmi Band okoskarkötő Global verziója!

0

Nemrég hivatalosan is bejelentették a Redmi Band okoskarkötő nemzetközi piacokra szánt verzióját, ami a Xiaomi Mi Band 4C nevet kapta, és már elő is lehet rendelni az újdonságot, ráadásul meglepően olcsón!

A Xiaomi Mi Band 4C a Banggood akciójában most mindössze 21,99 dollárba kerül a BGRMC4 kuponkód felhasználásával, így az olcsóbb szállítást választva durván 7 700 Ft lesz a végösszeg. A kis érték miatt ráadásul a vámolni sem fogják a csomagot. További részletek és rendelés az alábbi linken:

  • Xiaomi Mi Band 4C most csak 21,99 dollár a BGRMC4 kuponnal (~6.800 Ft+szállítás)

A kupon limitált, bármikor lejárhat!

Xiaomi Mi Band 4C bemutató

Egy egész méretes, 1,08 colos kijelző került a kütyüre 220×128 pixel felbontással, összehasonlításképpen a Mi Band 4 megjelenítője 0,95 colos. A Mi Band 4C-re 70-nél is több óralap érhető el, ráadásul a választék idővel folyamatosan bővülni fog.

Jó hír, hogy nem maradt ki a vízállóság, a Mi Band 4C az 5ATM szabvány szerint bírja a kiképzést, vagyis nyugodtan víz alá lehet meríteni, akár úszásra is alkalmas.

A fitneszkarkötő 5 különböző sportmódot támogat, és természetesen egész napos aktivitásmérést kínál, a mozgás mellett rendszeresen méri a pulzust, figyeli az alvást, és persze jelzi az értesítéseket is, hogy ne maradjunk le semmi fontosról.

Az üzemidő a vállalat szerint 14 nap, és ami igazán érdekes, hogy nem kell külön töltő hozzá, az egyik szíjat levéve ugyanis egy USB-A csatlakozó bukkan fel, így szinte bárhol, bármivel tölthetjük a kütyüt. Rádughatjuk számítógépre, laptopra, powerbankre, de akár a mobilok adaptere is használható közvetlenül, kábel nélkül.

További részletek és rendelés az alábbi linken:

  • Xiaomi Mi Band 4C most csak 21,99 dollár a BGRMC4 kuponnal (~6.800 Ft+szállítás)

A kupon limitált, bármikor lejárat!

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid