Lesifotókon a Huawei Mate 40 (Pro)

0

Szinte már hagyomány, hogy a Huawei új csúcsmobiljai a metrón buknak le, ugyanis valakinek érdekes módon mindig sikerül lencsevégre kapni egy prototípust, miközben valaki más használja azt. Ezúttal sem történt másként, nézzük a fotókat!

Az eredeti hírek szerint ez egy Huawei Mate 40 Pro, de az is lehetséges, hogy a sima Mate 40, ez még nem tisztázott, mindenesetre elég jellegzetes a telefon, ami sokban hasonlít a P40 Próra. Sajnos egy speciális tokban van a mobil, ez eltakarja a dizájn nagy részét, de azért így is vannak jól látható jellemzők.

A képek túl jó minőségűek, valószínűleg nem véletlenül készültek, de nem is ez a lényeg. A széles, pirula alakú kamerakivágás és az erősen hajlított “vízesés” kijelző remekül kivehető. Van róla egy rövid videó is, amin látszanak még a gombok, köztük a piros színű bekapcsológomb:

A képeken és a videón csak a dizájn egy része látható, de korábban már készültek nem hivatalos renderképek, amelyek viszonylag jól mutatják, hogy hogyan is nézhet majd ki a mobil.

Ilyen lehet a Huawei Mate 40:

Ilyen pedig a Huawei Mate 40 Pro:

Az új szériát valamikor ősszel mutatják be, de a megjelenés egyelőre kérdéses. Az is lehetséges, hogy első körben csak Kínában lehet majd megvásárolni az új csúcsmobilokat, és az európai megjelenés elcsúszik, akárcsak a Mate 30 szériánál. Ez egyrészt a processzorhiány miatt is előfordulhat, másrészt pedig azért, mert Google-szolgáltatások nélkül nálunk vélhetően kevésbé lesznek majd kapósak a készülékek.

Via HuaweiCentral, GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid