Xiaomi Mi 10T és Mi 10T Pro kiszivárgott specifikációk és képek

0

Nemsokára bemutatják az új Xiaomi csúcsmodelleket, a Mi 10T szériát, amelynek a tagjai Európában is megjelennek, és többek között a 144 Hz-es kijelző miatt lehetnek érdekesek. Most kiszivárgott a teljes specifikációlista, és friss sajtóképeket is tudunk mutatni a sima, illetve a Pro modellről.

Kezdjük is mindjárt a képekkel, hogy lássuk, mikről is van szó. Ilyen lesz a sima Xiaomi Mi 10T:

Ilyen pedig a Xiaomi Mi 10T Pro:

A dizájn nagyon hasonló, elölről lapos kijelzőt láthatunk apró kameralyukkal, hátul pedig négy darab kamerát, amelyek közül az egyik kifejezetten méretes szenzorral dolgozik mindkét mobil esetében.

Ami a specifikációkat illeti, a kijelző teljesen megegyező lesz, egy 6,67 colos, Full HD+ felbontású IPS LCD panelt használnak a mobilok kiemelkedően magas, 144 Hz-es képfrissítéssel. A panel típusa miatt pedig az ujjlenyomat-olvasó nem itt, hanem oldalt lesz.

Hardveres téren sem lesz sok eltérés, a Snapdragon 865 lapkát kapjuk 8 GB LPDDR5 RAM-mal, 5G modemmel, és 128 vagy 256 GB UFS 3.1-es tárhellyel.

A kamerákat illetően lesz némi eltérés, ugyanis a Pro modell 108 MP-es fő szenzort kap, az alap verzió pedig 64 MP-eset. Ezen kívül lesz még rajtuk egy 13 MP-es ultraszéles látószögű kamera, egy 5 MP-es makrókamera, a negyedik szenzor kiléte pedig ismeretlen.

Említést érdemel még az akkumulátor, ami mindkét mobil esetében 5000 mAh-s lesz, és 33W-os gyorstöltést kapunk mellé USB-C porton keresztül. A jack csatlakozó kimarad, de lesz sztereó hangszóró, infraport és NFC is.

Ami az árakat illeti, az alap Mi 10T állítólag 499 euróba (~182 ezer Ft) kerül majd, a Mi 10T Pro pedig 599 euróba (~218 ezer Ft). Jöhet egy Lite verzió is Snapdragon 750G lapkával, ez pedig 300 euró (~109 ezer Ft) alatt lesz állítólag. A mobilok bemutatóját szeptember 30-án tartják.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid