A Sony vadonatúj videókkal ecseteli az Xperia 5 II erényeit

0

A Sony közzétett pár videót, amiken a nemrég debütált Xperia 5 II készüléket mutatják be, vagy ha úgy jobban tetszik, reklámozzák azt. Minden egyes felvétel a telefon valamely aspektusát vizsgálja, és persze azt, hogy az adott témában mennyire teljesít jól.

A videókat mesterkurzus néven illeti a Sony, és az első a kamerákról, fotózásról szól, ami nem meglepő, hiszen a készülék komoly képrögzítő egységeket kapott. A Sony Xperia 5 II a hardver mellett számos olyan szoftveres lehetőséget is biztosít, amelyeket a fényképészet szerelmesei hasznosítani tudnak majd.

Külön videón mutatják be fotózást, és a videók készítése is kapott egy rövidfilmet, kapunk leckét operatőrködésből és vágásból is.

Persze ahhoz, hogy a multimédia királya legyen, a telefonnak kiemelkedő audio képességekkel is bírnia kell. A mobil példának okáért az egyik utolsó a felsőkategóriás mezőnyben, ami még rendelkezik fülhallgató kimenetel, de nem csak emiatt érdemes a figyelemre.

Egy másik videó a telefon formatervét, illetve annak gyártási folyamatát, a tervezést mutatja be.

Az utolsó felvételen pedig a telefon lelke, vagyis a Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlet kapja a főszerepet, a Sony bemutatja, milyen teljesítményre képes a készüléke játék közben.

A videók megtekintéséhez nem hátrányos némi angol tudás, de igazából a látvány magáért beszél.

Forrás: Sony Xperia

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid