Lesöpörheti a konkurenciát a Galaxy S22 mobilok kijelzője

0

Kültéri használat során kifejezetten előnyös, ha egy kijelző nagy fényerőre képes, különösen igaz ez akkor, ha erősen süt a nap. Ha ez fontos szempont nálad, akkor a Galaxy S22 széria biztosan elnyeri majd a tetszésed, ugyanis a Samsung új rekordot dönthet! 

A hírek szerint már az alap Galaxy S22 kijelzője sem lesz gyenge, 1300 nites maximális fényerőt tud majd, az S22+ és az S22 Ultra viszont ennél is durvább panelt kaphat. Elérhetik az 1750 nitet, amire eddig nem volt példa az okostelefonok világában. Ezek a maximális számok egyébként az automatikus módra vonatkoznak, manuális beállítással 1500 nitre lehet majd felhúzni a két nagyobb modell képernyőjét.

Az S22 egy kifejezetten kompakt, 6,06 colos megjelenítővel jöhet, az S22+ pedig 6,55 colos lehet. Ezek lapos kijelzők, míg az S22 Ultra hajlított kialakítással és 6,81 colos képátlóval érkezik.

Természetesen nem csak fényerőben lesznek kiemelkedők ezek a képernyők, a Samsung minden egyes új generációval rekordokat döntöget, így amikor kijönnek az aktuális Samsung zászlóshajók, szinte azonnal be szokták zsebelni a legjobb kijelzőnek járó díjakat. Idén annyi különbség lesz, hogy a Galaxy S és a Note sorozat gyakorlatilag egybeforr, ugyanis az Ultra megkapja az S Pent, aminek már lesz saját helye a házban, és a mobil kialakítása is a Note széria tagjait idézi.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid