Úton az első 200 megapixeles kamerával szerelt mobil, friss részletek derültek ki

0

Úgy látszik, a Motorola ismét ráfeküdt arra, hogy valódi zászlóshajó készülékeket tegyenek le az asztalra. Ők mutatták be az első Snapdragon 8 Gen 1 processzorral szerelt okostelefont, és a hírek szerint a kagylómobilok hőskorát idéző újjászületett RAZR szériájuk következő tagja is felsőkategóriás hardverrel lesz felszerelve. Ha mindez nem lenne elég, a színfalak mögött állítólag már gőzerővel készül az a bizonyos csúcsmobil, amelyre elsőként kerülhet fel a Samsung 200 megapixeles képrögzítő egysége.

Az okostelefon a fejlesztés ideje alatt a “Frontier” kódnevet viseli, és a kiszivárgott információk alapján az Edge X30 nyomdokain jár, bizonyos specifikációit át is veszi, miközben számos szempontból meghaladja a szóban forgó prémium készüléket.

Az eddig értesülések alapján a mobil 6,67 hüvelykes, hajlított, Full HD+ felbontású, 144 Hz-es OLED kijelzővel lesz felszerelve, amelynek takarásában egy Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlet teljesít szolgálatot. Ebben mondjuk semmi új nincs, ezeket a Motorola Edge X30 is tudja.

A csúcskategóriás lapkakészlet mellé kiszereléstől függően 8 GB RAM és 128 GB háttértár vagy 12 GB operatív memória és 256 GB belső tárhely kerülhet. Az okostelefon hátoldalát az értesülések szerint a Samsung 200 megapixeles S5KHP1 szenzorja ékesítheti, mint elsődleges képrögzítő egység, mellette egy 50 megapixeles Samsung S5KJN1SQ03 (JN1) ultraszéles látószögű és egy 12 megapixeles Sony IMX663 telefotó modul teljesíthet szolgálatot. Az előlapon egy 60 megapixeles OmniVision OV60A szelfikamerára lehet hagyatkozni önarcképek készítésekor, akárcsak a Motorola Edge X30 esetében.

Az akkumulátor kapacitását eddig még nem fedték fel, viszont a bennfentesek úgy tudják, hogy akár 125 wattos adapterekkel is lehet majd USB-C porton keresztül tölteni a Motorola csúcsmobilját, ráadásul az 50 wattos vezeték nélküli töltőkkel is kompatibilis lesz. Mondanunk sem kell, ezek egyelőre hivatalos forrásból nem megerősített információk, így érdemes fenntartásokkal kezelni őket, habár a 200 megapixeles kamerával szerelt Motorola telefonról nem most hallani először. Ha tényleg van egy ilyen brutális készülék a gyártó ingujjában, valószínűleg hallani fogunk még róla a jövőben.

Forrás: SparrowNews

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid