Letesztelték a Sony új csúcsmobilját, az Xperia XZ1-et

2

A Sony G8341 modellszámú készülék, vagyis a gyártó legújabb csúcsmobilja újra feltűnt a színen, ezúttal egy szintetikus tesztapplikáció adatbázisában, így kiderült pár fontos információ, illetve a mobil teljesítményére is lehet már némi rálátásunk.

A vélhetően Xperia XZ1 néven debütáló telefon prototípusának burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 835 chipset ketyegett a tesztelés pillanatában, amit 4 GB RAM egészített ki, és Android 7.1.1 Nougat futott a mobilon a Geekbench szerint. A végleges kiadás viszont már lehetséges, hogy Android 8.0-val kerül majd forgalomba.

Az újdonság egymagos tesztben 1909 pontot, többmagosban pedig 6459 pontot szerzett, ami megfelel a csúcskategóriában elvárható szintnek.

További értesülések tekintetében a telefon kijelzője egy 5.2 colos Full HD panel lesz, és az árcédulát sem lehetne gyengének nevezni: 760 euróba kerülhet a mobil. Mivel az újdonságnak van egy másik kódneve is (SO-01K), szinte biztos, hogy ez az Xperia XZ utóda, ami az SO-1J néven futott.

Mellesleg van egy másik készülék is a képben, a G8441, ami valószínűleg az Xperia XZ1 Compact lesz majd. Róla jelenleg nem tudni még túl sokat, de állítólag a képernyő 4.6 hüvelykes és HD felbontású lesz a hagyományoknak megfelelően. A telefonok a berlini IFA expón kerülhetnek bemutatásra.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid