Mobilon is játszhatóak a legújabb számítógépes játékok

2

Egy frissen megjelent számítógépes játékhoz akár több százezer forintos számítógép is szükséges. A mobilok teljesítménye eleve kevés lenne ezek futtatásához, most azonban kitaláltak egy áthidaló programot, ami megoldást hozhat erre a problémára.

Nemrég jelent meg a Liquidsky legújabb béta verziója, mely egy crossplatform, felhő alapú szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy egy Windowsra írt, erősebb gépigénnyel rendelkező játékkal is tudunk játszani a mobilunkon.

Mindez felhőben történik, melynek lényege, hogy egy központi szerveren virtuális pc-t hoz létre. Ennek alapkövetelménye, hogy a felhasználó megvásárolja az adott játékot, így a kalózellenes küzdelemben is fontos tényező lehet, hiszen a kiadók emiatt valószínűleg támogatnák ezt a lehetőséget.

Fontos megjegyezni, hogy a mobileszközön történő játék egyik legnagyobb problémáját, az irányítást is megoldja a program. Billentyűzettel, egérrel, vagy akár gamepaddal is játszhatunk, ami hatalmas áttörést hozhat a mobil alapú játékban, mert sok embert eleve ez tántorít el tőle.

https://youtu.be/FEexxX0Nfoc

Sok játékos számára érdekes lehet, hogy az otthon félbehagyott Battlefield vagy Witcher játékmenetet később akár mobilon is folytathatják, így biztosan népszerű lesz ez az alkalmazás.

Forrás: Google Play

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid