Tesztelték a Samsung Galaxy C7 Pro-t

0

Hamarosan újabb Samsung phablettel gazdagodhatunk a Galaxy C7 Pro személyében. A telefont először a Zauba listázásában lehetett látni, most pedig valaki letesztelte, így képben lehetünk a tudásával, hardveres felhozatalával kapcsolatban. 

A Zauba ugyebár egy olyan oldal, ahol az indiai import és export folyamatokat lehet monitorozni, így aztán egy-egy telefon, vagy bármilyen műszaki cikk puszta létén kívül túl sok releváns információt nem tudtunk kihámozni belőle. A Geekbench nevű szintetikus tesztapplikáció adatbázisa viszont már teljesen más tészta, innen már komolyabb rálátásunk is lehet az adott masinára.

c7-pro-geekbench

A korábbi pletykákkal egybecsengően a telefon belsejében Qualcomm Snapdragon 626 chipset lüktet, amelyhez kiegészítésként jár 4 GB RAM. Az operációs rendszer pedig Android 6.0.1 Marshmallow lesz. Bár az előbb picit úgy tűnhetett savaztam a Zauba oldalát, mégis, azt onnan tudjuk, hogy a megjelenítő 5.7 colos lesz. Akárcsak a Galaxy C5 Pro-ról, erről a mobilról is azt pletykálják, hogy következő hónapban bemutatásra kerül.

Frissítés: időközben egy AnTuTu teszt is kiszivárgott, ami szerint a mobil Full HD kijelzővel, Snapdragon 626 processzorral, 4 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel és elől-hátul 16 megapixeles kamerával érkezik.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid