Letesztelték a Samsung Galaxy J3 2017-et

3

A Samsung Galaxy J szériája nagy siker, amit az is jelez, hogy immáron a harmadik generáció van készülőfélben. A J7 idei változata már kapható amerikai szolgáltatói kínálatban, a J5 2017 nemrég járta meg köreit az FCC hivatalánál, és bár nem tudunk frissített J1 vagy J2 modellről, a Galaxy J3 (2017) most feltűnt, mint az idei család belépőszintű tagja. 

A kompakt készüléken valaki volt oly kedves, és lefuttatta a Geekbench és a GFXBench nevű szintetikus tesztprogramokat. Már korábban is feltűnt a telefon különféle adatbázisokban, ám a mostani hírnek akad komoly apropója is.

 

Az SM-J330 modellszámú okostelefonban ugyanis Exynos 7570 lapkakészlet dolgozott a tesztelés pillanatában, a korábban pletykált Snapdragon 430 chipset helyett. Ez jelentheti azt, hogy a telefonból két variáns is létezik, hiszen a másik szerkezetnek SM-J327 volt a modellszáma.

Mindenesetre a Samsung által fejlesztett négymagos processzorral dolgozó csip sokkal jobb választás, hiszen 14 nanométeres FinFET gyártási technológiával készül. Leginkább azért, mert így a J3 (2017) többek között egy valódi üzemidőbajnok lehet. A további specifikációk között szerepelt 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely, Android 7.0-s rendszer, 4.8 colos HD kijelző, illetve 12 és 5 megapixeles kamerapáros. A hivatalos bemutatóra valószínűleg már nem kell túlzottan sokat várnunk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid