LeEco Le S3 – Prémium 10 magos mobil középkategóriás áron

0

A hétvége előtt is igyekszünk még megmutatni nektek egy felső-középkategóriás kínai mobilt, mely most nagyon kedvező áron rendelhető.

Az elején szeretnénk megindokolni, hogy miért is írunk ilyen sokat kínai mobilokról. Egész egyszerűen ár/teljesítményben nem igazán lehet velük versenyezni. Általában egy ilyen kevésbé ismert márka készüléke mindössze 50-60%-ába kerül egy nevesebb gyártóénak, holott közel hasonló hardver van bennük. Így ugyanazon az áron erősebb készüléket vásárolhatunk, vagy épp ugyanazt a tudást olcsóbban kaphatjuk meg. Például jelen cikkünk alanya is 10 magos processzort és 4 GB memóriát kapott, míg ilyen ársávban egy belépőszintű hardver és 2 GB RAM a legtöbb, amiben reménykedhetünk a nevesebb márkák készülékeinél.

A LeEco Le S3 egy 5.5 colos kijelzőt kapott, ami Full HD felbontással van ellátva. A rendszer lelke a Helio X20 processzor, mely 10 maggal rendelkezik. Ami még igazán meglepő, hogy a nagyon kedvező ár ellenére 4 GB memóriával is ellátták a készüléket. Ehhez jön még 32 GB fix tárhely, és egy Android 6.0-ra épülő rendszer.

Hátulra egy 21 megapixeles optika került, míg az első kamerával 8 megapixeles képeket készíthetünk maximum. Akkumulátorból egy 3000 mAh-sat kapott az S3, és a gyorstöltés sem maradt ki. Szerencsére duál SIM-es a mobil, és ehhez hozzájön még a teljesen fém készülékház, illetve egyéb extrák, mint az USB-C aljzat digitális hangkimenettel vagy az ujjlenyomat-olvasó. Hátrány azonban, hogy nincs 3.5 mm-es jack csatlakozó.

Mindezért a tudásért meglepően mérsékelt árat kérnek, amiből még további kedvezményt is kaphatunk a Tomtop jóvoltából. Az YYMS3 kuponkóddal mindössze nettó 126 dollárért vásárolhatjuk meg a telefont ezen a linken. Ez átszámítva nettó 32.500 Ft-nak felel meg, amiért kifejezetten jó ajánlatnak tűnik a LeTV Le S3 készülék.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid