Ennyibe kerülhetnek a Sony hamarosan érkező új csúcsmobiljai

0

A Sony IFA kiállításon tartandó bemutatója augusztus 31-én lesz, amikor várhatóan leleplezik az Xperia XZ1 és XZ1 Compact modelleket. Mindkét készülék volt már a szóbeszédek kereszttüzében, azonban eddig nem volt még pletyka szinten sem szó a csúcsmobilok áráról. Most viszont egy egészen megbízható forrás rukkolt elő a lehetséges árazással.

Roland Quandt egy megbízható tippelőnek számít a tech világban, és a Twitter oldalán felfedte a japán telefonok várható árát. Állítása szerint az Xperia XZ1 599, míg a Compact változat 499 angol fontba fog fájni a Sony rajongóknak.

Az összeg dollárba átszámítva 770, valamint 640 darab zöldhasú papírpénzt jelent, magyar valutába pedig át sem merem váltani, főleg hogy arra még egyéb terhek is rákerülnek (198, illetve 165 ezer forintról van szó egyébként). A szivárogtató a fentieken kívül közzétette a telefonok megvásárlásához szükséges Amazon linkeket is, de azok egyelőre még nem élnek.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid