LG G4 – erre számíthatunk

0

Az LG G4 bemutatója valószínűleg még odébb van, hiszen a G3-at májusban leplezték le, mégis akad jó néhány pletyka és spekuláció az új csúcsmodellel kapcsolatban. Nézzük, hogy mik a legfrissebb hírek!

A nemrég leleplezett LG G Flex 2 az első készülék, amiben a Qualcomm új csúcshardvere, a Snapdragon 810 teljesít szolgálatot, és szinte biztosra vehető, hogy a G4-et is ugyanez a hardver hajtja majd. RAM-ból csak 2 GB-ot kapott az új Flex, ami egyébként egyáltalán nem kevés, de a G4-be minimum 3 GB kerül majd beépítésre.

LG G Flex 2

LG G Flex 2

A kijelző felbontása a G3-hoz hasonlóan QHD lesz, amihez jól is fog jönni az erősebb hardver. Érdekes kérdés még a képátló, és ha abból indulunk ki, hogy a G Flex 2 is kisebb lett az elődjénél (6 col helyett 5.5 col), akkor előfordulhat, hogy a G4 mérete is lecsökken. Egyes források szerint 5.3 colra számíthatunk.

A kamerával kapcsolatban is kiszivárgott némi információ, és ezek alapján úgy néz ki, hogy egy 16 megapixeles szenzor kerül a G4-be. Felbontás tekintetében ez nem túl nagy előrelépés a G3 13 megapixeles kamerájához képest, de minden bizonnyal a képminőség is javul majd. A lézeres autofókusz pedig nagyon jó iránynak tűnik, így valószínűleg ez a G4-ben is jelen lesz.

És még egy érdekesség a végére: az LG pár hónapja szabadalmaztatta új érintőceruzáját, a G Pen-t, ami talán a G4-ben debütál majd. Ez mindenképpen jó hír, hiszen eddig nem igazán akadt komoly alternatívája a Samsung Galaxy Note mobiloknak ilyen téren.

Pocketnow.com

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid