LG G5 SE – Itt a csúcsmodell olcsóbb változata

0

Már többször hallhattunk az LG G5 Snapdragon 652-vel szerelt változatáról, amelyet végre maga a cég is felfedett a nagyközönség előtt. A készüléket elsősorban a fejlődő országok piacaira szánják.

A mobilnak egy felettébb fura neve van: LG G5 SE. Igen, tudjuk, hasonlít arra a bizonyos almás telefonéra, amit nemrég mutattak be, de ezzel nagyjából véget is ér a párhuzamok sora az Apple termékével. Hogy milyen megfontolásból kapta a készülék a nevet, azt sajnos nem tudjuk megmondani, de ismerjük a benne lévő fontosabb hardverelemeket, illetve az eltéréseket az alapmodellhez képest.

lg g5 se

Először is, ahogy az elején említettük, a chipset szerepét nem a Snapdragon 820, hanem a kissé gyengébb – de azért még eléggé ütős – Snapdragon 652 tölti be. Emellett a rendszermemória 4 GB-ról 3 GB-ra csökkent, ami bizonyos embereknek talán érvágás, de azért ennyi RAM-mal még bőven együtt lehet élni 2016-ban is.

A további jellemzők megegyeznek a normál LG G5-tel, beleértve a formatervet is. A telefont Latin-Amerikán kívül Kínában, illetve a FÁK országaiban tervezik piacra dobni első körben.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid