Hamarosan bemutatják az LG két kijelzős csúcsmobilját

0

Az LG október elsején rendezvényt fog tartani New York városában. Egyes spekulációk szerint az idei évre ígért második LG zászlóshajó bemutatója lehet aznap.

A kérdéses készülék valószínűleg ugyanaz lesz, mint amit nem olyan régen a kínai telekommunikációs hivatal adatbázisában pillantottak meg szemfüles telefonrajongók. Ha így van, akkor a mobil a V10 nevet kaphatja, és az LG G4 picivel nagyobb testvére lehet.

lg-save-the-date

A V10 egy 5.7 hüvelykes QHD felbontású kijelzővel ragadja majd meg a tekinteteket, és 16 megapixeles hátlapi, illetve 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. Említésre méltó továbbá a 3 GB RAM, valamint a 64 GB-os bővíthető belső tárhely, és úgy néz ki, hogy a hátlapi bekapcsoló gombba ujjlenyomat-olvasó kerül.

LG-V10

Akárcsak a G4-et, ezt a mobilt is a Qualcomm Snapdragon 808-as lapkája fogja meghajtani. A készülék egyedi tulajdonsága az óraszerű másodlagos kijelző lesz, amely pontosan az elsődleges megjelenítő felett helyezkedik el.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid