Lite verzióban is megjelenhet a Nothing Phone (1)

0

Nyilván arról még korai beszélni, hogy mennyire sikeres a Nothing Phone (1), és hogy lesz-e folytatása a középkategóriás készüléknek, amelyet leginkább a különleges hátlapi kialakítás tesz egyedivé. A hírek szerint azonban egy mobil mégiscsak fejlesztés alatt áll Carl Pei cégénél, ami nem más, mint a szóban forgó okostelefon Lite változata.

A Nothing Phone (1) Lite a szóbeszédek szerint hasonló lesz, mint az eredeti modell, de a spéci, LED-fényekkel megpakolt Glyph felület lemarad róla, helyette sima üvegből készült hátlappal szerelik fel. A készülékről a vezeték nélküli töltés támogatása is eltűnhet, viszont a 33 wattos kábeles gyorstöltés továbbra is részét képezheti a képességeinek, ráadásul a forrás szerint a Lite modell dobozába egy 42 wattos adaptert csomagolhatnak.

Ami azt illeti, a gyártó tagadta, hogy létezne ilyen okostelefon, ennek ellenére a pletykák továbbra is szárnyalnak, egyebek mellett azt is beszélve, hogy ez a bizonyos Nothing Phone (1) Lite olcsóbb lesz, mint az eredeti modell. Állítólag Indiában helyi pénzből átszámítva 316 dolláros áron tervezik kínálni a készüléket, 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral. A Nothing Phone (1) ebben a régióban 417 dollárnak megfelelő rúpiáért kapható, ám a legolcsóbb konfigurációban 8 GB operatív memória teljesít szolgálatot.

További források azt is említették, hogy valamivel méretesebb, 4500 helyett ezúttal 5000 mAh kapacitású aksi kerülhet a telefon Lite kiadásába, ugyanis ha a mobil nem kapja meg a spéci hátlapot (valamint a vezeték nélküli töltést), akkor az eltávolított technológia helyére be lehetne szerelni egy nagyobb telepet.

Egyelőre persze ezek a szóbeszédek messze nem számítanak megerősítettnek, sőt, a Nothing tagadja is a készülék létezését, de nem ez lenne az első alkalom, hogy egy többszörösen megcáfolt termék végül mégis eljut a boltok polcaira. A kérdés már csak az, hogy még ha olcsóbban is, a Nothing Phone (1) van-e olyan érdekes a különleges hátlapi dizájn nélkül, hogy méltó legyen a vásárlóközönség figyelmére és annak nehezen megkeresett pénzére.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid