Kiderült, mikor érkezhetnek a Google Pixel 7 modellek

0

Azt nagyjából eddig is lehetett sejteni, hogy valamikor ősszel fognak debütálni a Google Pixel 7 készülékek. Míg a nagy kihívó, az Apple általában szeptemberben leplezi le a legújabb iPhone-okat, addig a Google októberre időzíti friss zászlóshajóinak bemutatóját, és a legújabb értesülések szerint ezen a szokásukon idén sem óhajtanak változtatni. Köszönhetően a FrontPageTech-nek napra pontosan tudjuk, hogy mikortól lehet előrendelni a Google mobilokat, illetve mikor lesz a forgalmazás kezdete.

Az értesülések állítólag rendkívül megbízható forrásoktól származnak, akik tavaly is tökéletes pontossággal jósolták meg a Pixel 6 telefonok premierjét. Ezek a bennfentesek úgy tudják, hogy a Google Pixel 7 és a Pixel 7 Pro október 6-án már előrendelhetők lesznek, a forgalmazásuk pedig október 13-án kezdődik. Habár a bemutató konkrét dátumát nem említik a források, az valószínűleg szintén október 6-án lesz, esetleg 1-2 nappal korábban.

Tehát a keresőóriás idén is ragaszkodik az októberi starthoz, ám ha ezek a jóslatok pontosak, akkor pár héttel hamarabb lesz az idei Google Pixel premier a tavalyihoz képest. Habár a Google Pixel 7 modelleket a májusban tartott éves fejlesztői konferencián már megmutatták a nagyérdeműnek, távolról sem lőttek el minden puskaport a Google munkatársai.

A bemutató napjáig még biztosan lesznek szivárogtatások a Pixel 7 mobilokkal főszerepben, de várhatnak ránk meglepetések azon a bizonyos októberi napon. Hogy eddig mi került napvilágra a két okostelefon kapcsán, azt erre a linkre kattintva olvashatjátok el!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid