Vadonatúj 200 MP-es kamerával jöhet a Samsung Galaxy S23 Ultra

0

Bár korábban arról olvashattunk, hogy a Samsung kihagyja a 200 MP-es kamerát a Galaxy S23 szériából, most úgy tűnik, hogy mégsem kell lemondanunk az óriási felbontásról, ráadásul egy teljesen új érzékelő kerülhet az Ultra variáns belsejébe.

A Samsung az elmúlt egy évben két 200 megapixeles kameraérzékelőt is bemutatott. Az egyik ismert szivárogtató, Ice Universe szerint készülnek egy harmadikkal is, ami a Galaxy S23 Ultra zászlóshajóba kerül beépítésre jövőre. Az új érzékelő neve ISOCELL HP2 lesz annak ellenére, hogy már létezik HP3-as verzió is.

Az ISOCELL HP1 volt az első 200 MP-es szenzor, ami várhatóan még ebben a hónapban debütál egy Motorola okostelefonban. Ezt követte az ISOCELL HP3, amely kisebb méretű, mindössze 1/1,4 colos, de az egyes pixelek új kialakításának köszönhetően gyorsabb autofókusszal rendelkezik.

A Galaxy S23 Ultrába kerülő ISOCELL HP2 számozása senkit ne tévesszen meg, valószínűleg a HP1-nél és a HP3-nál is fejlettebb lesz, de pontosabb részleteket még nem tudunk róla.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid