Lokmat Android okosórákat akciózott le a Tomtop

0

Ha nem hallottál még a Lokmat márkáról, akkor nem vagy egyedül, mi is most találkoztunk vele először, viszont most három androidos órájukat is leárazták, amik érdekesek lehetnek. Nézzük mikről van szó!

Lokmat LK04

Ez egy vaskosabb, túrázásra és hasonlókra kihegyezett kütyü, 1,39 colos kijelzővel, amit Gorilla Glass 4 véd. Kapunk egy alapfokú vízállóságot, 2 MP-es kamerát, és egy szinte teljes értékű Android 7.1-es rendszert. A kütyüt a négymagos MT6739 chip hajtja 1 GB RAM és 16 GB árhely mellett, és nano SIM kártyát is tehetünk az órába, így akár telefonálásra és mobilnetezésre is használható. Jó hír, hogy a 4G hálózatokat is támogatja, és B20-as sáv sem maradt ki. Az aksi 530 mAh-s, az ár pedig 118,99 dollár ezen a linken.

Lokmat L28

Az L28 hardveresen és szoftveresen is szinte teljesen megegyezik az előbbi típussal, viszont egy jóval letisztultabb dizájnt kapott. Itt is van egy alapszintű vízállóság (IP67), az aksi pedig kicsit nagyobb lett (580 mAh). Ami még jó benne, hogy jár hozzá egy spéci 700 mAh-s powerbank, amire csak rá kell helyezni az órát, és be is indul a töltés. Az ár itt is 118,99 dollár, további részletek ezen a linken.

Lokmat L29

Az L29 sokban hasonlít az L28-ra, itt is egy 1,39 colos AMOLED kijelzőt kapunk négymagos MTK processzorral, a RAM mennyiségét viszont 2 GB-ra növelték. Az aksi maradt 580 mAh, és továbbra is van SIM foglalat, 4G támogatás, illetve kamera, viszont itt sajnos le kell mondani az ajándék külső aksiról. A kütyü 126,99 dollárba kerül akcióban, itt olvashatsz róla bővebben.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid