LONGER iskolakezdési akciók: 3D nyomtatók és lézergravírozók már 99 dolláros ártól

0

A LONGER egy speciálisan 3D nyomtatókkal és lézergravírozókkal foglalkozó márka, és már javában zajlanak az iskolakezdési akcióik. Több remek masinát, és hozzájuk tartozó alkatrészeket, kiegészítőket lehet kedvezményes áron beszerezni EU raktárról.

Az akció szeptember 9-től 30-ig tart, és az alábbi linken érhető el:

Általános kuponok:

 • $30OFF (30 dollár kedvezmény 300 dollár fölötti rendelésnél)
 • $50OFF (50 dollár kedvezmény 400 dollár fölötti rendelésnél)
 • További akciók lentebb a termékek bemutatásánál

A LONGER márkáról

A LONGER egy 2014-ben alapított cég, amely elsőként 3D-s nyomtatókat kezdett el gyártani, ők dobták piacra az LK4 Pro és az LK5 Pro modelleket, amelyeket pozitívan fogadott a vásárlóközönség. Ahogyan egyre fejlődni kezdett a lézergravírozás, úgy fordult a cég érdeklődése is mindinkább ezek felé a gépek felé, 2020-ben már folytattak ezzel kapcsolatos kutatásokat.

A vállalat első lézergravírozója 2021 végén jelent meg, ez volt a LONGER RAY 5, amely egyebek mellett saját beépített képernyővel is rendelkezett. A készüléket sokan dicsérték a világhálón, és mivel sikeres volt, 2022 júliusában követte egy újabb modell, az első 10 wattos lézergravírozójuk, a LONGER RAY 5 10W.

LONGER LK5 PRO nagy méretű 3D nyomtató

A LONGER LK5 Pro kiváló választás lehet bárki számára, aki megfizethető háromdimenziós nyomtatót szeretne vásárolni, ugyanakkor elvárás a nagyméretű idomok készítésének lehetősége. Ez jelen esetben adott, mert a gép képes 300 x 300 x 400 mm-es nyomtatási darabokat előállítani, és ebben a kategóriában ez most a legolcsóbb típus. Az eszközt egy TMC2208 lapkakészlet vezérli, amelynek köszönhetően maga a nyomtatás egyebek mellett egy viszonylag csendes folyamat lesz. A nyomtató irányítását nyílt forráskódú alaplap végzi, így a felhasználó számára sokkal könnyebb lesz opcionális pótalkatrészeket biztosítani a gépezethez.

Sokat könnyít a munkán a nyomtató beépített, 4,3 hüvelykes színes érintőképernyője, amelyet a gyártó barátságos felhasználói felülettel integrált, ezáltal a készülék használata egyszerű és gördülékeny lesz. A nyomtatót felszerelték egy új tervezésű kerámia bevonatú üveggel, amelyet könnyedén le lehet venni, amikor a nyomtatás véget ér. Hogy a munka ne akadjon meg az eltömődés miatt, a készüléket magas hőellenállású tefloncsővel szerelték fel, amely képes 280 Celsius fokig tűrni az igénybevételt, ezáltal állandó minőségű nyomtatást biztosít.

 • Maga a nyomtató – 299 dollár a $30OFF kuponnal
 • 3 KG PLA filament – csak 69,28 dollár

LONGER RAY 5 10W lézergravírozó

A kreatív hobbi nélkülözhetetlen tartozéka, vagy akár kenyérkereső eszköz is lehet a LONGER RAY 5 lézergravírozó. A készülék nem csak gravírozni, hanem vágni is tud köszönhetően az 10 wattos teljesítményű lézernek, amely rengeteg különböző anyagot képes megmunkálni. Át tud vágni többek között 20 mm vastag tömör fát vagy 30 mm-es akrilt. A hatékony munkavégzés érdekében a készüléket 32 bites alaplappal szerelték fel. A megmunkálható felület maximális mérete 400 x 400 mm, a maximális haladási sebesség pedig akár 6000 mm/perc is lehet. A gravírozó rendkívül precízen teszi a dolgát, a lézer 0,08 x 0,08 mm-es fókusza megnövelt gravírozási pontosságot biztosít.

A gépet természetesen irányíthatjuk számítógépekkel is, de az önállóan is elvégzi a dolgát, ha kell, a vezérlésre ott lesz a 3,5 hüvelykes színes érintőképernyő. A gyártó számára a biztonság nem volt alku tárgya, ezért öt különböző biztonsági védelmet épített gravírozógépébe. A munkafolyamatok azonnal leállnak, ha a megmunkált felület lángra kap, ha a gravírozó elmozdul, vagy ha a lézerfej sokáig mozdulatlan marad – és minden esetben riasztást kapunk. Még valami: a lézergravírozó szabad szemmel is megfigyelhető munkavégzés közben, mert az akrilbevonatú fedőlap 99 százalékban leárnyékolja a lézerfényt.

 • Gravírozó + 10W-os lézer modul + 5W modul – most 509,99 dollár a $50OFF kuponnal
 • Ajándék: 77 db DIY Engraving Material
 • Akciós kiegészítők: Honeycomb working table + Laser Rotary Roller – 99,98 dollár

További termékek:

 • Orange 30 Resin 3D nyomtató – Az egyik legjobb olcsó ajánlat, csak 149 dollárba kerül
 • LK4 PRO FDM 3D nyomtató – Az LK5 PRO korábbi generációja most csak 199 dollár
 • Cube 2 3D nyomtató – Az egyik legolcsóbb kis méretű nyomtató, most csak 99 dollár

Az akció szeptember 9-től 30-ig tart, és az alábbi linken érhető el:

 

Forrás: Longer

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid