Snapdragon 7 Gen 1 lapkával debütálhat a Xiaomi Civi 2

0

A Xiaomi mobilos részlegének termékmenedzsere nemrégiben utalásokat tett egy okostelefonra, amely nagy valószínűséggel a Civi 2 lesz, erre egyre több bizonyíték utal. Friss jelentéseknek köszönhetően kiderült a készülék néhány lehetséges jellemzője, mint például a belsejében szolgálatot teljesítő lapkakészlet, illetve arról is van információ, hogy mikor debütálhat.

Az értesülések szerint a Xiaomi Civi 2 már ebben a hónapban bemutatásra kerül. Az okostelefon belsejében a vadonatúj Snapdragon 7 Gen 1 lapkakészlet munkálkodhat, ami egy elég komoly teljesítményre képes középkategóriás konstrukció. Az előd, vagyis az eredeti Xiaomi Civi belsejében Qualcomm Snapdragon 778G teljesített szolgálatot, vagyis az új chip felbukkanása a következő generáció borítása alatt egyáltalán nem valószínűtlen.

A Xiaomi Civi 2 már átesett néhány a forgalomba kerüléshez szükséges tanúsítványi eljáráson, az egyiket a kínai 3C iroda végezte, amelynek adatbázisában a készülék a 2209129SC modellszámmal szerepelt. A hivatal nyilvános dokumentációja nem leplezett le semmit az okostelefon várható jellemzői közül, így ezért a tudásért ismét kénytelenek vagyunk a szivárogtatókhoz fordulni.

Xiaomi Civi

Egyikük úgy tudja, hogy a mobil 6,56 colos OLED kijelzővel lesz felszerelve, amely képes a 120 Hz-es képfrissítésre. A belsejében zakatoló Snapdragon 7 Gen 1 chip mellé akár 12 GB operatív memória, valamint akár 256 GB háttértár kerülhet a választott kiszereléstől függően. A belső tárhely UFS 3.1 típusú lesz, bármelyik opciót is választjuk. A Xiaomi Civi 2 hátoldalán optikai képstabilizátorral felvértezett, 50 megapixeles elsődleges képrögzítő foglalhat helyet, amely mellé betársulhat egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles, nagy valószínűséggel makró modul.

A telefon hardveres komponenseit egy 4500 mAh kapacitású akkumulátor láthatja el energiával. A telep állítólag támogatni fogja a 67 wattos gyorstöltést. Egyelőre nem tudni többet a készülék kapcsán, de ha még ebben a hónapban le fogják leplezni, akkor valószínűleg hallunk még róla a közeljövőben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid