LTE képes mobil a ZTE-től, csupán 99 dollárért

0

Az ajánlat ugyan jelen pillanatban csak az Egyesült Államokban érvényes, mindenesetre jelzi, hogy a 4G hálózatokon való száguldozás már nem csupán a vastagabb pénztárcával bírók kiváltsága. A kínai vállalat egy kellemes specifikációkkal rendelkező, belépőszintű mobilról rántotta le a leplet, amely a ZTE Speed nevet kapta.

ZTE Speed

Szóval, mi is jár 99.99 dollárért kártyafüggetlenül a szerencsés amerikaiknak? 64 bites Snapdragon 410-es proci – négy mag, 1.2 GHz-es órajel -, 1 GB RAM. A felbontás még nem ismeretes, de a kijelző a kompakt telefonok híveinek akar kedveskedni a 4.5 colos képátlójával. A belső tárhely 8 GB-os és bővíthető, a hátlapi kamera 5 megapixeles, az előlapon pedig egy 2 megapixeles modul segít minket videóchatban, vagy selfie-k készítésekor. Az akkumulátor mérete is teljesen beleillik a képbe, 2000 mAh-nak bőven elégnek kell lennie egy ilyen mobil üzemeltetéséhez. A ZTE Speed fedélzetén Android 4.4 KitKat dolgozik. Ennyi pénzért nem is rossz, igaz?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid