Építsünk hóembert Samsung Galaxy S5-ökből!

0

A Samsung idei csúcsmodelljének, a Galaxy S5-nek a dél-koreai gyártó vízálló házat készített. Hogy erről a remek extráról még véletlenül se feledkezzünk meg, a vállalat egy egészen jópofa kis videóval kedveskedett nekünk a téli szezon, illetve a karácsony apropóján.

A Samsung zászlóshajóját – illetve többet darabot is –  a lent látható reklámban beleépítik egy hóemberbe, így aztán azok szemekként és dobogó szíveként funkcionálnak. Tényleg nagyon aranyos, nézzétek meg, engem is megmosolyogtatott.

Sajnos el kell azért azt is mondani, hogy vízállóság ide vagy oda, az idei csúcsmodell egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A hozzáértők szerint azért, mert ebben az évben olyan szintű okostelefon dömping volt, amiben az S5 nem annyira tudott labdába rúgni, plusz aki megvette a korábbi modellt, az S4-et, nem feltétlenül akarta azt lecserélni egy év után. Azért nem kell a vállalatot temetni, mert a Galaxy Note 4-gyel egy remek phabletet, a Note Edge-el pedig egy igazi kuriózumot alkotott, valamint a sajtó – és persze a vásárlók is – egyre nagyobb kíváncsisággal várják a következő zászlóshajót, az S6-ot, amiről már elég sok minden kiszivárgott.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid