Magától törik az üveg a Nexus 6P-n?

1

A Huawei által gyártott Nexus 6P anyaghasználata kivizsgáláson esett át, miután az interneten végigsöpört a videó, amelyen az látható, hogy a készülék minden különösebb erőfeszítés nélkül elhajlítható. Ott a Google referenciamobiljának fémburkolata volt pellengérre állítva, azonban a legújabb visszajelzések arról számolnak be, hogy az elő-, és a hátlapi üveg is törik. Szinte csak úgy magától…

A Reddit nevű oldalon számos felhasználó emelte fel a hangját amiatt, hogy a frissen vásárolt Nexus 6P készülékén minden különösebb behatás nélkül eltört a kamerát védő üvegcsík, vagyis jobban mondva a hátukra fektetett mobilokon csak úgy elpattant az üveg.

huawei nexus 6p torik

Ez egyébként kísértetiesen emlékeztet a Nexus 4 problémájára, aminek a hátlapja a hűvös környezet miatt volt képes szétpattanni. Nagyon úgy fest, valami hasonló zajlik a Nexus 6P esetében is, tehát lehetséges, hogy a fémburkolat, vagy talán maga az üveg olyan mértékben tágul, hogy törés lép fel.

huawei nexus 6p torik

Ez csak a hátlapi üvegcsík, de a kijelzővel kapcsolatban is hasonló panaszoktól hangos az internet birodalma (nem mellesleg a cikk elején linkelt videóban is nagyon minimális erőhatásra reped be a kijelző). Vannak tehát negatív tapasztalatok, de vajon ez elég-e ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le a Huawei által gyártott referenciaphabletről? Ti mit gondoltok?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid