Magától törik a OnePlus 6 hátlapja?

0

A OnePlus már nem az az ismeretlen gyártó, mint évekkel ezelőtt, amikor kiléptek a fényre, és elkápráztattak mindenkit olcsó, ám felsőkategóriás hardverrel szerelt okostelefonjukkal. A vállalat minden újabb mobiljával képes volt eddig megragadni a figyelmet, ám ezúttal egy jóval szerencsétlenebb indok miatt kerülhetnek reflektorfénybe. Néhány OnePlus 6 tulaj arra panaszkodik, hogy magától törik/reped készülékük hátlapja…

A Reddit oldalán indult el egy fórumtéma, amiben három olyan készülékkel foglalkoznak, amelyeknek magától reccsent be a hátlapja, ráadásul ugyanazon a helyen. Az egyik ezek közül tokban volt tartva és a tulajdonos szerint nem ejtette el a mobilt, mi több, szinte egész nap egy helyen volt mozdulatlanul.

Három eset persze még nagyon kevés ahhoz, hogy farkast kiáltsunk, de hogy mindegyik ugyanott repedt meg, az fölöttébb érdekes. Mint ahogyan a mellékelt képeken is látni, a repedés a hangerőt szabályzó gomb mentén indul, majd onnan pókhálószerűen fut tovább a telefon hátlapján. A kérdés: vajon mi okozhatja ezt a jelenséget? Valamilyen gyártási hiba, ami folyamatos feszülést eredményez egy bizonyos ponton, majd az üveg roppanását?

A gyártó még nem nyilatkozott az ügyet illetően, így nem tudni, hogy ez vajon egy totál elszigetelt és véletlenszerű jelenség, vagy a OnePlus 6-ot használóknak tényleg van félnivalója. Mi mindenesetre rajta leszünk a témán, és bárhova is tartson ez a történet, tudósítani fogunk róla. Ti mit gondoltok?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid