Az új ILIFE V7s Plus robotporszívó már EU raktárról is rendelhető

0

Most egy olcsóbb robotporszívót mutatunk be nektek, hiszen sokan nem feltétlenül akarnak kiadni 100-120 ezer forintot egy ilyen eszközért, ám szerencsére nekik is létezik alternatíva.

Az ILIFE V7s Plus is ebbe a kategóriába tartozik, mivel a márkásabb készülékek árának feléért megrendelhetjük. Aki esetleg nem ismerné a gyártót, annak érdemes tudni, hogy speciálisan a robotporszívókra szakosodtak, és a V7s Plus a V széria legkomolyabb darabja.

Néhány érdekes funkció:

  • Távirányító és 4 féle takarítási mód (automata, adott hely, fal menti, és időzített takarítás)
  • Porszívó és felmosó üzemmód
  • 300 ml-es tartály a víznek, és 60 ml-es a pornak
  • Leesés elleni védelem

Az akkumulátor különösen fontos ezeknél a takarító masináknál, de szerencsére erre is odafigyeltek. A 2600 mAh-s akku segítségével 2 órát képes takarítani egyhuzamban, majd ha végzett, visszavonul a dokkolóhoz, hogy feltöltse magát.

Az időzítőnek hála megvalósítható, hogy addig takarítson, amíg nincs otthon senki, így észrevétlenül tarthatjuk tisztán lakásunkat. A leesés mellett ütközés elleni védelemmel is ellátták, így berendezésünket sem kell féltenünk. A felmosás külön örvendetes, hiszen ezt tényleg csak a legdrágább modellek szokták tudni.

Természetesen az olcsóbb árnak köszönhetően kicsit butább, mint a csúcsrobotok. A felületeket nem képes megkülönböztetni, így felmossa a szőnyeget is ha nem figyelünk. Szoftveresen sem olyan okos, hiszen nem tudunk neki térképet készíteni, és komolyabb szinten irányítani, inkább csak amolyan random bóklászik. Viszont ha ezeken túllendülünk, akkor rájövünk majd, hogy ezen az áron bizony nem várhatjuk el a fenti dolgokat, és tulajdonképpen egy jó kis készülékről van szó.

Az ILIFE V7s Plus robotporszívó jelenleg 199 dollárért beszerezhető, és a jó hír, hogy a Német raktárból elérhető, így gyorsan megkapjuk, és semmilyen extra költséget nem kell fizetnünk (jelenleg a szállítási költség is ingyenes). Részletek és rendelés ezen a linken.

Ha komolyabb robotporszívót vennél, akkor a legjobb választás a Xiaomi 2. generációs gépe, ez is épp akciós most.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid