360 fokban vesz az új Magicsee P3 kamera

0

Megjelent Magyarországon is az új Magicsee P3 kamera, amely két széles látószögű lencséjének köszönhetően 360 fokos fotók és videók rögzítésére alkalmas.

A Magicsee P3 tulajdonképpen egy akciókamera, de normál felvételek helyett 360 fokban rögzít, azaz egyszerre belátja a teljes teret, így nem titok többé, hogy ki áll a kamera “mögött”!

A kamerához Android, iOS, Windows és Mac OS alkalmazás is letölthető, azaz szinte bármilyen eszközről tudjuk vezérelni. Élőben nézhető a képe okostelefonról vagy számítógépről, és az elkészült 360 fokos felvételeket azonnal meg tudjuk osztani például Facebookon vagy YouTube-on.

A Magicsee P3-mal 360 fokos képeket 18 megapixel (6080×3040) felbontásban lőhetünk, videókat pedig 3040×1520 pixelben, de akár Time-lapse videókat is tudunk rögzíteni. Azt persze érdemes számításba venni, hogy a 360 fokos kameráknál máshogy kell értelmezni a felbontást, hiszen itt egyszerre a teljes képnek csak egy kis részét látjuk, azaz nem lesz olyan éles a felvétel, mint egy hagyományos fotónál/videónál. Ez a technológiából adódik, és minden ilyen eszközre igaz, de a kategóriáján belül kifejezetten jól teljesít a Magicsee kamerája. (A képminőségről itt olvashatsz bővebben.)

A kamera kompatibilis a legtöbb állvánnyal és szelfibottal, és jár hozzá egy 30 méterig vízálló tok is, amivel különleges víz alatti felvételeket készíthetünk. Az újdonság már Magyarországon is kapható, itt tudod megvásárolni 1 év teljes körű garanciával és ingyenes szállítással.

Frissítés: közben le is teszteltük a Magicsee P3-at, ilyen 360°-os fotót készít:

Mozgasd a képet az egérrel (vagy mobilon az ujjaddal)!

A teljes tesztet itt olvashatod el a kameráról.

forrás: Droidvilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid